(VIDEO) Karolina Voznijacki plakala zbog odlaska Džerarda iz Liverpula
Foto: Printskrin

Baš joj je teško

(VIDEO) Karolina Voznijacki plakala zbog odlaska Džerarda iz Liverpula

Tenis -
Jako sam tužna. Stivi je napravio toliko toga za klub svih ovih godina. On je legenda. Moramo da poštujemo njegovu odluku, rekla je 24-godišnja Dankinja

Nekada najbolja teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki lako je savladala prvu prepreku na Australijan openu. Dankinja je savladala 18-godišnju Amerikanku Tejlor Tauzend sa 7:6, 6:2.

Međutim, posle meča Voznijacki nije ni reč rekla o tenisu, već je pričala o Stivenu Džerardu i Liverpulu, za koji navija.

"Jako sam tužna. Stivi je napravio toliko toga za klub svih ovih godina. On je legenda. Moramo da poštujemo njegovu odluku. On smatra da je došlo vreme za odlazak i to je to", kazala je Voznijacki.

Dankinja toliko obožava kapitena "Redsa" da je u Dohi 2011. godine trenirala u dresu sa brojem "osam", a više puta se hvalila odlaskom na "Enfild roud". S obzirom da je Džerard najavio da će karijeru nastaviti u Los Aneđelesu, Voznijacki palinira posetu "Gradu anđela".

"Moraću negde da okačim taj dres. Nažalost, Stivi više neće igrati u Liverpulu. To znači da moram rezervisati kartu za Los Anđeles. Moram opet da ga vidim kako igra. Odlučio je da je vreme za odlazak, razgovarao je s menadžerom i shvatio kako možda i neće toliko igrati. Moramo ga podržati", rekla je 24-godišnja teniserka.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=8-XtySbARMk&x-yt-ts=1421828030

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track