(FOTO) SADA JE OBOŽAVA, A NIJE HTEO DA JE PRIZNA: Bekerova vanbračna ćerka kraljica modne piste
Foto: AP

Nemac se hvali Anom

(FOTO) SADA JE OBOŽAVA, A NIJE HTEO DA JE PRIZNA: Bekerova vanbračna ćerka kraljica modne piste

Tenis -
Ana Ermakova ima samo 14 godina, a blistala je na modnoj pisti u Berlinu

BERLIN - Vanbračna ćerka slavnog nemačkog tenisera Borisa Bekera, Ana Ermakova privukla je pažnju javnosti na nedelji mode u Berlinu.Ana ima samo 14 godina, a blistala je na modnoj pisti u Berlinu. Beker, koji je sada trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, oglasio se na društvenim mrežama rečima: Kakva predivna mlada dama.

What a beautiful young lady #Anna #family #berlin #mbfw

Ein von Boris Becker (@borisbeckerofficial) gepostetes Foto am Jan 20, 2015 at 9:10 PST

Beker je bio u vanbračnoj vezi sa Aninom majkom ruskom manekenkom Anđelom Ermakovom. Ana se rodila 1999. godine, a Beker je tada prevario svoju prvu suprugu Barbaru Feltus.Nemac je prvobitno tvrdio da Ana nije njegova ćerka. Međutim, Beker je to kasnije učinio pošto je DNK analizom utvrđeno da je Ana njegova ćerka. Ana je nedavno potpisala ugovor s modnom agencijom Mega, a tvrdi da je dobila dozvolu roditelja da se bavi manekenstvom samo zato što joj škola ide dobro.

Beker je pre nekoliko godina javno priznao da je Ana začeta u londonskom restoranu Nobu na stepenicama između dva toaleta. "Ta greška koštala me braka i nekoliko godina privatnog života. Međutim, dobio sam predivnu ćerku. Ona nije greška, mnogo je volim", izjavio je Beker pre nekoliko godina.Boris i Anđela od 2007. dele starateljstvo nad Anom.

Beker pored Ane ima još troje dece. Sinove Nou i Elijasa dobio je iz braka sa Barbarom Feltus, a ima i četvorogodišnjeg sina Amadeusa Benedikta Endlija Lusija sa holandskom manekenkom Lili Kersenberg sa kojom je u braku od 2009.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track