NA KORAK OD SVADBE: Švajnštajger sprema veridbu, Ana ubrzano uči nemački
Foto: Profimed

Fudbaler i teniserka učvršćuju vezu

NA KORAK OD SVADBE: Švajnštajger sprema veridbu, Ana ubrzano uči nemački

Tenis -
Najpopularniji sportski par na svetu planira da ozvaniči svoju ljubav do kraja godine, a uskoro će početi i da živi zajedno

Ana Ivanović (27) i njen dečko Bastijan Švajnštajger (30) planiraju veridbu do kraja godine i razmišljaju o zajedničkom životu, saznaje Kurir.Trenutno najpopularniji sportski par na svetu uživa u svojoj ljubavi, gotovo se više ne odvaja i svaki slobodan trenutak provodi zajedno. U poslednje vreme Švajni ubrzano uči srpski jezik, dok Ana uzima časove nemačkog, kako bi što bolje savladala konverzacijski nivo.Komunikacija - Ana je nastavila da uči nemački iako ga je kratko pohađala i u školi. Međutim, sada smatra da ga ne zna dovoljno dobro i hoće da ga usavrši. Švajni takođe želi da ovlada osnovama maternjeg jezika svoje nove devojke, a kako ima mnogo prijatelja s naših prostora, već je uveliko naučio da psuje na srpskom. Veoma je blizak s trenerom Svetislavom Karijem Pešićem, koji mu daje smernice u učenju jezika - otkriva izvor blizak paru i ističe:- Anu je sjajno prihvatila porodica prvotimca Bajerna. Posebno je oduševljena novom snajkom fudbalerova majka. Dok je teniserka boravila u Minhenu, kad je i upoznala Švajnijeve prijatelje i roditelje, u razgovoru su se dotakli i pitanja buduće svadbe i veridbe - zaključuje naš sagovornik.

Od njega Švajni uči psovke... Svetislav Pešić
Od njega Švajni uči psovke... Svetislav Pešić

Često zajednoPodsećanja radi, veza između teniserke Ane Ivanović i kapitena Nemačke reprezentacije Bastijana Švajnštajgera otkrili su prošle jeseni nemački mediji. Par je upoznala Ivana Pešić, ćerka bivšeg prvog stratega naše reprezentacije, koja je inače udata za košarkaša Jana Jaglua. Švajnštajger toliko voli našu Anu da njoj za ljubav nosi srpsku zastavu i natpis „dušo“ na svojim kopačkama. Na desnoj patici nalazi mu se zastava Nemačke, kao i 5. septembar 2014, datum upoznavanja, odnosno početka veze sa Anom. Susret se dogodio u Njujorku, a ostalo je istorija. Proveli su nedavno deo odmora u Australiji, a sad se odmaraju na tajnoj destinaciji u planinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track