SRPKINJE NA KORAK OD CILJA: Sa Hrvaticama za plej of

Fed kup

SRPKINJE NA KORAK OD CILJA: Sa Hrvaticama za plej of

Tenis -
Meč je na programu u subotu, a plej-of za popunu Svetske grupe B na programu je 18. i 19. aprila

Fed kup reprezentacija Srbije za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B boriće se protiv selekcije Hrvatske. Meč je na programu u subotu, a plej-of za popunu Svetske grupe B na programu je 18. i 19. aprila.

U njemu će pobednike takmičenja po Zonama doćekati timovi koji budu izgubili prvo kolo Svetske grupe B.Da bi došle u priliku da se tu bore, naše devojke moraće da savladaju Hrvatsku, koja je u sastavu: Dona Vekić (84. na WTA listi), Ana Konjuh (99), Ana Vrljić (223) i Darija Jurak (55. mesto u dublu na WTA listi).

Srbija se u Budimpešti u Prvoj grupi Evro-afričke zone takmičila u okviru grupe A, gde su naše devojke briljirale i već nakon singl mečeva izborile pobede Srbiji i time plasman u baraž.

Srbija je u sredu savladala selekciju Austrije 3:0, u četvrtak je nakon singl mečeva savladan i tim Mađarske 2:0, ali su naše devojke Aleksandra Krunić i Ivana Jorović odigrale i dubl meč protiv Mađarica koji je na kraju pripao domaćem timu 4:6, 7:6, 6:2, a ovaj dubl meč nije imao rezultatski značaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track