Novak: Dan zaljubljenih nije praznik koji Jelena i ja obeležavamo, neki drugi datumi su nam važniji
Foto: Fonet Ap

Najbolji teniser sveta sa porodicom trenutno boravi u Beogradu

Novak: Dan zaljubljenih nije praznik koji Jelena i ja obeležavamo, neki drugi datumi su nam važniji

Tenis -
Sada ćemo biti u Srbiji gde smo pre deset godina i započeli našu ljubavnu priču čija kruna je rađanje našeg sina, rekao je Đoković

BEOGRAD - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković trenutno boravi u Beogradu sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom.

"Radujemo se svakom dolasku u Beograd, jer data imamo priliku da uživamo u društvu porodice i prijatelja. Čini me srećnim i što mogu da se sretnem i razgovaram sa ljudima, da čujem njihovo mišljenje i osetim podršku, jer mi ona mnogo znači. Dan zaljubljenih nije praznik koji Jelena i ja obeležavamo, neki drugi datumi su nam važniji. Sada ćemo biti u Srbiji gde smo pre deset godina i započeli našu ljubavnu priču čija kruna je rađanje našeg sina", rekao je Đoković za magazin Story.

On je objasnio je, od kada je postao otac i suprug motivisaniji i ponosniji na svaki osvojeni poen."Sada sam ponosan na drugačiji način, jer sam postao suprug i otac. Znate, nastojim da ostanem na pravom putu i privržen tenisu u meri u kojoj je to moguće i na način na koji sam to uspevao u prethodnim godinama. Pokušavam da najbolje iskoristim ovaj trenutak svoje karijere kada se u 27. godini osećam najbolje i pružam vrhunske igre. Uostalom, to i jeste razlog zbog kojeg se bavim sportom: da osvajam velike turnire i dolazim u poziciju da tako igram i za sveo one ljude koji su oko mene, tačnije moj tim. Poznato mi je koliko su truda uložili u moju karijeru i pokušavam da im zahvalim ne uzimajući ništa zdravo za gotovo. To što sam se u proteklih pola godine oženio i postao otac, definitivno je nešto što mi je dalo neku novu energiju. Nešto što nikada nisam osetio. I upravo sveo ono što se sada dešava u mom životu, ide u pozitivnom pravcu. Zahvalan sam zbog toga. Zasto i pokušavam da ove trenutke živi svim srcem", rekao je Đoković.(Story.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track