(VIDEO, FOTO) ENGLEZI GA ISPROZIVALI: Beker nosio šal rasističke bande!
Foto: Reuters

Voli Čelsi a nije čuo za Hed hanters

(VIDEO, FOTO) ENGLEZI GA ISPROZIVALI: Beker nosio šal rasističke bande!

Tenis -
Neupućen, bivši nemački teniser je ispred stadiona kupio šal Čelsija i slučajno izreklamirao jednu od najbrutalnijih bandi u Engleskoj, što je naišlo na veliku osudu na društvenim mrežama

Trener Novaka Ðokovića Boris Beker našao se pod žestokim kritikama britanske javnosti jer je objavio svoju fotografiju sa Stamford bridža na kojoj je ogrnut šalom ekstremne, desničarke i rasističke, huliganske bande Hed hanters Čelsi, čijim članovima je zabranjen ulazak na stadione širom Evrope!Neupućen, bivši nemački teniser je ispred stadiona kupio šal Čelsija i slučajno izreklamirao jednu od najbrutalnijih bandi u Engleskoj, što je naišlo na veliku osudu na društvenim mrežama. Hed hanters su stekli „svetsku slavu“ nakon što se novinar BBC Donald Mekintajer infiltrirao u njihove redove i skoro dve godine tajno snimao sve razgovore.

S vođom Džejsonom Marinerom na čelu, pripadnici ove grupe su javnosti detaljno otkrili krivična dela koja su počinili: prodaju narkotika, iznude, otmice, prebijanje na rasnoj osnovi, pa čak i ubistvo policajca. Mariner je zbog počinjenih zločina osuđen na šest godina zatvora, a još sedmoro „hantersa“ dobilo je ukupno 17.

Povodom šala oglasio se i sam Beker.

(P. P.)

http://www.youtube.com/watch?v=---pzY61-bY
http://www.youtube.com/watch?v=_8s3toW-qfM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track