Jelena i Ana kreću na Ruskinje
Foto: Sasa Pavlic

Fed kup

Jelena i Ana kreću na Ruskinje

Tenis -
Selektor Dejan Vraneš za susret sa Ruskinjama računa na sve raspoložive snage - Anu Ivanović, Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski i Aleksandru Krunić

BEOGRAD - Teniska reprezentacija Srbije nastupiće u najjačam sastavu u polufinalu Svetske grupe Fed kupa protiv selekcije Rusije 21. i 22. aprila u Moskvi, objavljeno je na sajtu Međunarodne teniske federacije.

Selektor Dejan Vraneš za susret sa Ruskinjama računa na sve raspoložive snage - Anu Ivanović, Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski i Aleksandru Krunić.Ruski selektor Šamil Tarpiščev, s druge strane, izvešće na teren moskovske dvorane "Megasport" oslabljen sastav, bez glavnih aduta Marije Šarapove i Vere Zvonarjeve.

Boje domaće reprezentacije na meču protiv Srbije braniće Marija Kirilenko, Anastasija Pavljučenkova, Svetlana Kuznjecova i Jelena Vesnina.

U drugom polufinalu Fed kupa u Ostravi se sastaju domaćin Češka i Italija, a sastavi su sledeći:Češka: Petra Kvitova, Lusi Safarova, Lusi Hradecka, Andrea Hlavačkova.Italija: Frančeska Skjavone, Roberta Vinći, Flavija Peneta, Sara Erani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track