(FOTO) ANA I JELENA DOBILE DRŽAVNI POSAO: Najbolje srpske teniserke u poznatoj seriji
Foto: TSS

Zanimljivosti

(FOTO) ANA I JELENA DOBILE DRŽAVNI POSAO: Najbolje srpske teniserke u poznatoj seriji

Tenis -
Ivanovićeva i Jankovićeva se lepo zabavljale tokom druženja sa Čvarkovom, Torbicom i Boškićem
1 / 2 Foto: TSS

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković pojaviće se u narednom serijalu komedije "Državni posao".

One su se tokom snimanja, što pokazuju i fotografije snimljene u studiju. Osim što su glumile imale su zadatak da nauče i kratak tekst iz scenarija, a kako su se snašle saznaćemo u nastavku serijala.

Državni posao je emisija zabavnog karaktera koja se od 2012. emituje radnim danima na Radio-televiziji Vojvodine oko 18:45 časova, dok se pregled svih epizoda tokom radne nedelje pušta nedeljom uveče. U emisiji glume Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Oni su takođe i autori emisije, koja je postala veoma popularna u Vojvodini i jedna od najgledanijih sa Radio-televizije Vojvodine.

Radnja emisije „Državni posao” odvija se u kancelariji jedne nepostojeće državne firme. Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić su kolege i rade u istoj kancelariji. Jedna epizoda predstavlja radni dan i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u preduzeću, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, TV serijama, emisijama - radijskim i televizijskim.

Ideja je da akteri na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje.

Okosnica emisije „Državni posao“ su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na „Stand-up“ formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno-političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track