NAJBOLJI UZ NAJBOLJE: Jelena, Vanja i Vojin počinju dan uz Kurir
Foto: Fejsbuk Jelena Janković

Priznanje

NAJBOLJI UZ NAJBOLJE: Jelena, Vanja i Vojin počinju dan uz Kurir

Tenis -
Hit foto - Asovi srpskog sporta i glumišta uz najuticajnije dnevne novine na Balkanu počinju svoje dnevne aktivnosti

Tri asa na jednom mestu. Vladimir Grbić, legendarni odbojkaš, Jelena Janković, sjajna teniserka, i Vojin Ćetković, poznati glumac. Njihovo subotnje prepodne počelo je zajedničkom kafom i prelistavanjem dnevnog lista Kurir.

Fotografiju na kojoj se nalazi s Vanjom i Vojinom, a ispred njih je naš list, Jelena je podelila s pratiocima na društvenim mrežama. Od potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije Vanje Grbića saznali smo povod za susret s Jelenom i Vojinom.

- Nalazim se na doktorskim studijama kod profesora Veska. S Vojinom sam prijatelj, on je imao nekih problema zbog povrede, pa takođe dolazi kod profesora na terapiju. Iskoristili smo priliku da popijemo kafu - kaže Vanja Grbić.

Društvu je na kraju stiglo i "pojačanje" iz sveta tenisa.

- Jelena se tu oporavlja, ujedno i trenira. Iskoristili smo priliku da joj poželimo uspeh na turniru u Rimu, gde je odmah posle otputovala - poručuje Grbić.

Masters u RimuItalijanka čeka JankovićevuVeć od ponedeljka Jelenu Janković čekaju nove obaveze na teniskom terenu. U prvom kolu mastersa u Rimu srpska teniserka igra protiv Kamile Đorđi iz Italije. Ako prođe domaću igračicu, Džej Džej u sledećoj rundi čeka pobednica meča Barnet - Ribarikova. U prestonici Italije učestvuje i Ana Ivanović, koja je kao sedmi nosilac slobodna na startu, dok je u drugom kolu najverovatnije čeka duel protiv Belinde Benčić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track