(VIDEO) ENGLEZI NE PRESTAJU SA TORTUROM: Evo zašto su sada napali Đokovića
Foto: Reuters

Igrice na Vimbldonu

(VIDEO) ENGLEZI NE PRESTAJU SA TORTUROM: Evo zašto su sada napali Đokovića

Tenis -
Britanci pokušavaju da najboljeg tenisera sveta predstave kao nekoga ko kada mu ne ide bes iskaljuje na nedužnim skupljačima loptica

Engleski mediji ne prestaju sa torturom na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je sada izložen napadima, zbog navodne neprimerene reakcije tokom meča sa Kevinom Andersonom.

Đoković je u jednom trenutku tokom odlučujućeg seta, izgubio kontrolu posle izgubljenog poena i bes iskalio na devojčici koja skuplja lopte i dodaje peškir.

http://www.youtube.com/watch?v=nPcp4DccXpQ

Srpski teniser se izvikao na nju tražeći peškir da se obriše, a kada su ga novinari upitali o toj situaciji, iskoristio priliku da joj se izvini i da će to učiniti lično kada je bude video.

"Žao mi je. Nije to bilo namenjeno njoj. Možda se uplašila mog vrištanja, jer sam joj bio jako blizu. Definitivno ću pokušati da joj se izvinim, ako sam uradio nešto pogrešno", izjavio je Đoković.

Navodi se da je posle njegovog ispada i vikanja devojčica bila vidno potresena i da je nervozno pila vodu pokušavajući da se smiri, kao i da su joj se obrazi zarumeneli i daje bila na ivici plača.

Najviše mu zameraju što posle pobede nije došao do nje da joj se izvini, a čak joj nije uputio ni pogled koji bi je smirio.Mediji pokušavaju da Novaka predstave kao nekoga ko kada mu ne ide bes iskaljuje na nedužnim skupljačima loptica, podsećajući na sličnu situaciju iz finala Mastersa u Majamiju protiv Endija Mareja. Kada je vikao na ljude u svom boksu, a slučajno se kraj njega zatekao dečak koji sakuplja loptice.

http://www.youtube.com/watch?v=UU8MtNRwS4s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track