UHAPŠEN U MAJAMIJU: Jedan od najboljih tenisera sveta iza rešetaka iz bizarnog razloga
Foto: Fonet

Porodično nasleđe

UHAPŠEN U MAJAMIJU: Jedan od najboljih tenisera sveta iza rešetaka iz bizarnog razloga

Tenis -
Australijanac Bernard Tomić nije hteo da utiša muziku niti da napusti hotel, a onda je policajcima zalupio vrata "ispred nosa"

Australijski teniser Bernard Tomić je uhapšen u Majamiju! On je završio iza rešetaka, jer je odbio da stiša muziku u svojoj hotelskoj sobi, a onda se i opirao hapšenju.

Drugi gosti luksuznog hotela požalili su se na buku, pa je reagovalo obezbeđenje. Zamolili su 25. igrača sveta da utiša muziku, a Australijanac, ne samo da ih nije poslušao, već im je i zalupio vrata. Tako piše u policijskom izveštaju, a prenose lokalni mediji.

Obezbeđenje je imalo strpljenja, pa je još dva puta pokušalo da smiri 22-godišnjeg Tomića, a kada je teniser odreagovao agresivno, prijavljen je policiji.

Policija je došla i zamolila Tomića i njegovo društvo da napuste hotel, jer su odjavljeni sa spiska gostiju. Njegovi prijatelji su otišli, a Bernard je i pripadnicima organa reda zalupio vrata. Onda je uhapšen pod optužnicom da se opirao hapšenju i da je upao na tuđi posed.

Bernard Tomić i njegov otac Džon poznati su po incidentnom ponašanju širom sveta. Otac je pre dve godine razbio nos sinovljevom sparing partneru, zbog čega je osuđen na osam meseci zatvora, Bernard je napravio skandal u Teniskom savezu Australije zbog čega je izbačen iz Dejvis kup reprezentacije... Čekamo sledeći ispad članova porodice Tomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track