Novak: Život daje i uzima
Foto: REUTERS

Oplakao dedu

Novak: Život daje i uzima

Tenis -
Profesionalac sam, a život mora da ide dalje. Znam da sada više ništa ne mogu da promenim. Život očigledno daje i uzima i koliko god to bilo teško, treba prihvatiti taj ciklus. Njegov duh uvek će biti sa mnom. Pamtiću ga kao velikog čoveka i znam da me i dalje podržava sa nebesa", rekao je Đoković.

MONTE KARLO - Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Monte Karlu, a posle meča protiv Holanđanina Robina Hasea rekao je da je, posle onoga što mu se desilo, zadovoljan rezultatom, jer je imao dosta problema da zadrži koncentraciju.

"Danas je bilo nešto bolje nego juče, ali sam i dalje preplavljen emocijama i zbog toga sam imao dosta uspona i padova u igri", rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

On je dodao da je veoma zadovoljan što je uopšte uspeo da se "sabere", izađe na teren i dobije dva meča."Mislim da je plasman u polufinale veliki rezultat u ovim okolnostima", rekao je Đoković.

Srpski teniser je rekao i da je juče razmišljao da li da napusti turnir i dođe u Beograd, ali je ipak odlučio da nastavi takmičenje.

"Profesionalac sam, a život mora da ide dalje. Znam da sada više ništa ne mogu da promenim. Život očigledno daje i uzima i koliko god to bilo teško, treba prihvatiti taj ciklus. Njegov duh uvek će biti sa mnom. Pamtiću ga kao velikog čoveka i znam da me i dalje podržava sa nebesa", rekao je Đoković.

Govoreći o današnjem duelu, u kojem je Hase napravio četiri brejka, Đoković je istakao da je srećan što je uspeo da zadrži prisebnost i da odigra najbolje kada je trebalo.

"Mislim da sam igrao dobro, s obzirom na okolnosti. Imao sam više emotivnih uspona i padova i to je jasno moglo da se vidi na terenu i u mojoj igri", rekao je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track