JECA HVALI KOLEGINICU: Ana je baš usrećila Švajnija!

Intervju: Jelena Janković, teniserka

JECA HVALI KOLEGINICU: Ana je baš usrećila Švajnija!

Tenis -
Vidim da se odlično slažu i da se mnogo vole, a to je najvažnije, kaže za Kurir srpska teniserka

Jelena Janković, koja u poslednje vreme igra sve bolje, za Kurir govori o vezi svoje koleginice Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.Naravno, srpska teniserka se osvrnula na prethodni period i povratak u formu. Jelena je na ovogodišnjem Vimbldonu došla do četvrtog kola, a pre toga eliminisala je prošlogodišnju pobednicu Petru Kvitovu. Nakon toga, stigla je i titula u kineskom Nančangu.- Zadovoljna sam prikazanim na Vimbldonu, posle Londona nisam se previše odmarala da ne omlitavim. Pauzu sam iskoristila da radim na svom telu da ojačam i budem još brža. Sad imam bolje udarce, ali i „glavu“ i želju da se borim za svaki poen. To je i doprinelo tituli koju sam osvojila u Kini. Nadam se još boljim rezultatima na narednim turnirima - počela je priču Jelena Janković.Ako je neko poznat kao veliki borac u svetu sporta, to si onda ti?- Ma, ja sam ti fenomen. Igram na talenat. Šta sam sve radila i pored brojnih povreda. Moram više i jače da treniram i ne može sve da mi padne s neba, već samo rad, rad i rad.U svetu sporta mnogo se priča o Ani i Švajniju. Da li si možda upoznala Aninog novog dečka?- Nisam. Nije moje da govorim o njihovom odnosu. Lep su par. Vidim da se odlično slažu i da se mnogo vole, što je i najvažnije.

Idealan par... Ana i Bastijan
Idealan par... Ana i Bastijan

Motiviše li prisustvo voljene osobe u boksu tenisera da bolje igra?- Da. Kad ste zaljubljeni, dobijete neki vetar u leđa i motivaciju da igrate još bolje. Na Ani se to baš vidi i želim njoj i Švajnštajgeru sreću.Kakav je tvoj ljubavni status?- Jedino ja nemam tu drugu polovinu (smeh). I da imam, ne bih vam rekla jer svoju intimu volim da čuvam samo za sebe.

O Fed kupuFAVORIT SMO I PROTIV ŠPANIJENaša reprezentacija nalazi se u drugoj grupi Fed kupa. Prvi rival na putu do najvišeg ranga biće nam selekcija Španije.- Španiju smo ranije pobeđivali. Imaju dobre igračice. Naš tim je mnogo bolji, posebno kad igramo u kompletnom sastavu. Očekujem da se vratimo u sam vrh. Volim da igram za reprezentaciju. Krivo mi je što u Novom Sadu nisam mogla da pomognem devojkama. Bila sam podrška s klupe - kaže Jelena Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track