Jelena: Ana i ja ne možemo jedna bez druge
Foto: REUTERS

Fed kup

Jelena: Ana i ja ne možemo jedna bez druge

Tenis -
Bilo je uzbudljivo ovde u Moskvi. Napravile smo veliku stvar, izborile smo plasman u finale. Srećna sam što sam osvojila odlučujući poen i ponosna na ceo tim zbog istorijske pobede", rekla je Janković

MOSKVA - Srpska teniserka Jelena Janković posle istorijskog plasmana u finale FED kupa izjavila je da je ponosna na tim Srbije i srećna, jer je baš ona donela odlučujući poen.

"Bilo je uzbudljivo ovde u Moskvi. Napravile smo veliku stvar, izborile smo plasman u finale. Srećna sam što sam osvojila odlučujući poen i ponosna na ceo tim zbog istorijske pobede", rekla je Janković u izjavi za rusku televiziju.

Ona je posebno apstrofirala značaj Ane Ivanović za tim Srbije.

"Ana i ja ne možemo jedna bez druge. I sada je svaka od nas imala ulogu u ovoj pobedi, naravno, i ostale igračice dale su pun doprinos. Ovo je zajednička pobeda", istakla je Jankovićeva i dodala da joj je čast i uživanje da igra za Srbiju.

Kada je u pitanju duel sa Čehinjama u finalu Jelena nije krila optimizam."Sve je na nama, dugo smo se borile da stignemo ovde i verujem da imamo šanse u finalu", poručila je Jankovićeva.

Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš čestitao je devojkama na uspehu, koji su sanjale pet godina.

"Učinićemo sve da u finalu sa Čehinjama uradimo isto ono što su momci uradili u finalu Dejvis kupa i da donesemo trofej u Srbiju", istakao je Vraneš.

Srbija će u finalu FED kupa 3. i 4. novembfra gostovati Češkoj, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Italije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track