Nole se rasplakao na dedinom grobu

Ne može da preboli

Nole se rasplakao na dedinom grobu

Tenis -
Najbolji teniser sveta stigao je na groblje oko 9.30 u društvu oca Srđana i braće Marka i Đorđa, uz prilično jako obezbeđenje. Đokovići su došli s nekoliko automobila, od kojih je jedan bio džip, a sve su ih parkirali u groblju.

Oprostio se od deda Vlade.

Vidno potresen, Novak Đoković je ujutro došao na grob svog dede Vladimira na Novom groblju, gde je upalio sveću i odao mu poslednju poštu. Najbolji teniser sveta stigao je na groblje oko 9.30 u društvu oca Srđana i braće Marka i Đorđa, uz prilično jako obezbeđenje. Đokovići su došli s nekoliko automobila, od kojih je jedan bio džip, a sve su ih parkirali u groblju. Tada su se uputili ka grobu Vladimira Đokovića, gde je Novak uz mnogo tuge i suza upalio sveću za svog dedu.

Najbolji teniser sveta je za smrt dede, za kog je bio veoma vezan, saznao neposredno pred početak treninga za meč s Aleksandrom Dolgopolovim na turniru u Monte Karlu. On je ipak igrao do kraja turnira, a u finalu ga je porazio Rafael Nadal. Nole je odlučio da ne nastupa na predstojećem Srbija openu jer, kako je sam priznao, posle svega što se desilo, tenis mu nije u glavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track