PUNI GODINU DANA: Novak i Jelena Stefanu spremaju duplo slavlje

Veselje kod Đokovića

PUNI GODINU DANA: Novak i Jelena Stefanu spremaju duplo slavlje

Tenis -
Novak i njegova supruga će proslavu prvog rođendana sinu najpre organizovati u Monte Karlu 22. oktobra, a potom i u Beogradu

Novak Ðoković je posle osvajanja turnira u Pekingu odlučio da na nekoliko dana profesionalne obaveze gurne u stranu i posveti se organizovanju rođendanskog slavlja sinu Stefanu.

Najbolji teniser sveta i njegova supruga Jelena imaju pune ruke posla, ali verovatno im te obaveze predstavljaju pravi užitak, s obzirom na to da planiraju proslavu povodom prvog rođendana sina. Ponosni roditelji prošle nedelje počeli su sa pripremama za veselje, koje će 22. oktobra biti organizovano u Monte Karlu, a nakon toga i u Srbiji.

Pozivnice za zabavu su već poslate na adrese zvanica širom sveta.- Najvažniji trenutak u životu Jelene i Novaka je dan kada se rodio njihov sin Stefan. Ponosni roditelji žele da im prvi rođendan naslednika ostane u lepom sećanju i zato su vodili računa o svakom detalju, od izbora restorana do dečje slavljeničke torte. Jelena brine o dekoraciji, keteringu i pozivnicama, a suprug joj pomaže u organizaciji. Oni već nekoliko meseci osmišljaju kako će sve izgledati, a sa zvaničnim pripremama za rođendansku proslavu, koja će biti sledećeg četvrtka, počeli su prošle nedelje - priča naš sagovornik i nastavlja:- Slavlje će najpre biti upriličeno u Monte Karlu, gde im se naslednik i rodio, a nakon toga i u Srbiji. Nole i njegova životna saputnica žele da ispoštuju prijatelje koji nisu u mogućnosti da budu njihovi gosti u Francuskoj, pa će sa njima naknadno proslaviti u Beogradu u njihovom restoranu u okviru sportskog centra. Oni od porodičnog slavlja, kao i do sada, ne žele da prave feštu za javnost, pa za zabavu zna samo nekoliko najbližih prijatelja - završava naš izvor.

ČinjeniceNOVAK O STEFANUNaš anđeo je rođen. Veoma sam ponosan na moju lepu ženu Jelenu...Njegovo rođenje je promenilo mnogo toga u mom životuOn uvek kaže prave stvari zbog kojih lep dan učini još lepšim!Moja karijera sada ima drugi smisaoŽelim da što više učestvujem u njegovom odrastanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track