(VIDEO, FOTO) SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Stefan danas gasi prvu svećicu!
Foto: Tviter

Srećan rođendan

(VIDEO, FOTO) SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Stefan danas gasi prvu svećicu!

Tenis -
Srpski teniser u krugu najbližih slavi prvi rođendan svog naslednika

MONTE KARLO - Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas slavi prvi rođendan sinu Stefanu.

Slavlje, kako su najavili neće biti pompezno, obzirom na to da su retki trenuci kada porodica može da se okupi, pa će najsrećniji dan provesti u društvu najmilijih. Biće to dan pun ljubavi, nežnosti i lepih iznenađenja.

Čestitke su još u utorak počele da pristižu sa svih strana, a preko društvenih mreža oglasio se trener svetskog broja jedan Boris Beker, koji je poželeo Stefanu srećan prvi rođendan.

Podsetimo, Novak i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije i da žive zajedno. Venčali su se 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu, a prethodno su u aprilu objavili da će postati roditelji.

Jelena se porodila u Nici u utorak 21. oktobra 2014. godine.

"Mi smo sada trojac i presrećni smo. Ponosan sam na moju divnu suprugu, koja je rodila našeg prvog anđela Stefana", napisao je tada na društvenim mrežama Đoković.

Otac srpskog tenisera, Srđan Đoković, veliku radost povodom rođenja unuka na nesvakidašnji način podelio je sa Beograđanima. Naime, on je iznad porodičnog restorana postavio bilbord ogroman bilbord na kome piše "Rođen Stefan novi Đoković No1".

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Novak ponosno ističe da uživa u ulozi oca i da mu je druženje sa Stefanom najveća nagrada.

Stefan redovno prati tatine mečeve... (Foto: Tviter)
Stefan redovno prati tatine mečeve... (Foto: Tviter)
Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk
Sa tatom na masaži... (Foto: Tviter)
Sa tatom na masaži... (Foto: Tviter)
Điha điha... (Foto: Instagram)
Điha điha... (Foto: Instagram)
Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Evo kako se tata Novak pripremao za Stefanov prvi rođendan.

Preparing for Stefan's bday. I wanted to be full on daddy and bring out all the tricks :) my dog balloon was not such a success but as I said, it is always important to give it a try :) it's been an amazing year with lots of travel but this is the place I always come back to, and always want to be. Home with my wife and son and dogs #familytime #happymomentsU pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar :) znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? :) Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca :)

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, October 20, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track