MASTERS U LONDONU: Đoković sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem
Foto: Reuters

Kraj sezone

MASTERS U LONDONU: Đoković sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem

Tenis -
Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u grupi "Sten Smit" sa Rodžerom Federerom, Tomašom Berdihom i Keijem Nišikorijem na završnom Mastersu u Londonu.

U drugoj grupi - "Ilija Nastase" naći će se Endi Mari, Stan Vavrinka, Rafael Nadal i David Ferer.

“Svi volimo ovakve turnire, svi osećamo veliku strast, sezona je bila duga i ovo je kruna za sve nas. Verujem da smo svi uzbuđeni pred početak turnira i želimo da nastavimo sa uspesima”, rekao je Novak posle žreba.

Na pitanje da li shvata koliko ga je teško pobediti u ovom trenutku, srpski teniser je odgovorio:

“Ne znam šta da kažem, bez sumnje ovo je moja najuspešnija sezona. S moje strane, pokušaću da nastavim u istom ritmu, a London je najveći izazov uz Gren slemove”.

Takmičenje u prestonici Velike Britanije počinje u nedelju, a Đoković brani titulu u "O2 areni".

U dubl konkurenciji, Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski takmičiće se u Grupi "Pjer Fleming i Džon Mekinro" s parovima Žan-Žilijen Rojer/Hori Tekauo, Ivan Dodig/Marselo Melo i Pjer-Ige Erber/Nikola Mau.

U Grupi "Artur Eš i Sem Smit" su Bob/Majk Brajan, Džejmi Marej/Džon Pirs, Simone Boleli/Fabio Fonjini i Rohan ;Bopana/Florijan Mergea.

Završni masters turnir u sezoni u Londonu počeće u nedelju, a u singl konkurenciji Đoković brani titulu u "O2 areni" osvojenu prošle sezone, dok u dublu trofej brane braća Bob i Majk Brajan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track