ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠE ŽENE: Bjorn Borg je bio na kokainu, Džon Mekinro je plaćao za seks
Foto: AP

Pikanterije iz života slavnih tenisera

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠE ŽENE: Bjorn Borg je bio na kokainu, Džon Mekinro je plaćao za seks

Tenis -
Bivša supruga slavnog švedskog tenisera Bjorna Borga, Loredana Berte (65) objavila je autobiografsku knjigu u kojoj je otkrila šokantne detalje iz života bivšeg supruga, kao i pikanterije iz života drugog slavnog tenisera iz tog perioda, Amerikanca Džona Mekinroa.

Poznata italijanska pevačica je detaljno opisala život vrhunskih tenisera u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog veka.

"Teniseri su kao deca. Kad pobeđuju srećni su, a kad gube, onda su neurotični. Postanu ljudi tek nakon turnira. U Njujorku sam videla Džona Mekinroa kako luduje na koncertu Karlosa Santane. Čak je došao na binu i pevao s njim. Tenis ga u tom trenutku nije previše zanimao."

Berte je otkrila da se Džon Mekinro često družio sa poznatim holivudskim glumcem Džimom Belušijem, koji mu je nabavljao prostitutke.

"Mekinro je često bio naduvan, imao je seks s prostitutkama koje je dovodio Džim Beluši. Jednom prilikom je Mekinro ušao u klub jer mu se pilo. Pitao je koliko klub košta i kupio ga je."

Loredana Berte se udala za Bjorna Borga 1989. godine.

"Bjorn je uzimao kokain po povratku s turnira. Kad smo se preselili u London više nije hteo da vodi ljubav sa mnom. Poludela sam nakon osam meseci. Provodio je dosta vremena u svojoj vili u Švedskoj gde sam mu ja bila robinja i sluškinja", napisala je Italijanka.

Berte i Bjorg su bili u braku od 1989. do 1993. godine. Italijanka ga je 2010. godine prijavila sudu za bigamiju jer je otkrila da se teniser oženio sa sadašnjom suprugom Patricijom iako je još uvek bila njegova zvanična supruga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track