Za finale: Nalbandijan-Sepi, Anduhar- Per
Foto: REUTERS

Srbija open

Za finale: Nalbandijan-Sepi, Anduhar- Per

Tenis -
Nalbandijan će u borbi za finale igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je pobedio Luksemburžanina Žila Milera sa 6:4, 6:3.Ranije plasman u polufinale izborio je prvi nosilac Španac Pablo Anduhar i Francuz Benua Per

BEOGRAD - Argentinski teniser David Nalbandijan plasirao se u polufinale ATP turnira Srbija open u Beogradu, pošto je u četvrtfinalu savladao Brazilca Žoao Souzu sa 6:3, 6:2.

Nalbandijan će u borbi za finale igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je pobedio Luksemburžanina Žila Milera sa 6:4, 6:3.Ranije plasman u polufinale izborio je prvi nosilac Španac Pablo Anduhar i Francuz Benua Per.

Anduhar je u četvrtfinalu savladao Čeha Lukaša Rosola sa 6:4, 6:3, dok je Per bio bolji od trećeg nosioca, Finca Jarka Nijeminena - 0:6, 6:2, 7:5.

Turnir Srbija Open igra se za nagradni fond od 418.700 evra.

Rezultati četvrtfinala:Pablo Anduhar (Španija) - Lukaš Rosol (Češka) 6:4, 6:3, Benua Per (Francuka) - Jarko Nijeminen (Finska) 0:6, 6:2, 7:5, Andreas Sepi (Italija) - Žil Miler (Luksemburg) 6:4, 6:3 Žoao Souza (Brazil) - David Nalbandijan (Argentina) 3:6, 2:6.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track