Nole zove u pomoć Čak Norisa
Foto: REUTERS

zbog plave šljake

Nole zove u pomoć Čak Norisa

Tenis -
Za mene to nije tenis. Ili ću izaći na teren u fudbalskim kopačkama ili ću pozvati Čaka Norisa da me savetuje kako da igram na ovom terenu", rekao je Đoković posle pobede nad Danijelom Himeno-Traverom u drugom kolu turnira u Madridu

MADRID - Srpski teniser Novak Đoković žalio se na uslove za igru na terenu od plave šljake na Mastersu u Madridu, navodeći da se na njemu teško kreće i da je teško kontrolisati proklizavanje.

"Za mene to nije tenis. Ili ću izaći na teren u fudbalskim kopačkama ili ću pozvati Čaka Norisa da me savetuje kako da igram na ovom terenu", rekao je Đoković posle pobede nad Danijelom Himeno-Traverom u drugom kolu turnira u Madridu.

Čak Noris je američki glumac koji se uglavnom pojavljuje u akcionim filmovima i koji se u srpskim vicevima često pominje kao da je svemoguć.

"Nemoguće je kretati se na centralnom terenu. Ne računajući bilo šta drugo, samo sam pokušavao da zadržim lopticu u terenu. Kada klizate na crvenoj podlozi osećate da možete da se zaustavite i kontrolišete svoju kretnju", kazao je prvi teniser sveta.

"Šta god da uradite ovde, obavezno proklizate. Nisam čuo od nekog igrača, bilo da je teniser ili teniserka, da je rekao "ja mogu da igram na plavoj šljaci"", zaključio je Đoković.

Srpski teniser će se u drugom kolu turnira u Madridu sastati sa pobednikom duela između Švajcarca Stanislasa Vavrinke i Jirgena Melcera iz Austrije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track