PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA: Evo kako je Šarapova odgovorila na Nadalove napade
Foto: AP

Kolege u klinču

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA: Evo kako je Šarapova odgovorila na Nadalove napade

Tenis -
Ruska teniserka Marija Šarapova, koja je nedavno priznala da je pala na doping testu, ponovo se oglasila preko Fejsbuka.

Ovo njeno poslednje oglašavanje protumačeno je kao odgovor Rafaelu Nadalu.

Naime, Roselin Bašelo, francuska ministarka zdravlja i sporta, izjavila je da je španski teniser 2013. godine bio pozitivan na doping testu i da zbog toga nije igrao sedam meseci tvrdeći da je povređen. Nadal je demantovao sve te navode i pritom "potkačio" Šarapovu.

"Teško je zamisliti da tako nešto može da se desi, ali greške se dešavaju. Želim da verujem da je to bila greška sa njene strane i da nije htela to da uradi. Ipak, očigledno je reč o nemaru i zato ona mora da plati", rekao je Nadal.

Zato se ovo pisanje Ruskinje na Fejsbuku tretira kao replika španskom kolegi. Ona se baš raspisala, a na kraju je zaključila:

"Ponosna sam na svaki meč koji sam odigrala. Uvek sam bila iskrena, nikad se nisam krila. Nisam ni pretvarala da sam povređena samo da bih prikrila istinu o rezultatima doping testa".

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on Friday, March 11, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track