TENISERKA SRPSKOG POREKLA OŠTRA PREMA MAŠI: Šarapova je varalica, nikada se nikome nije dopadala
Foto: Reuters

Udri po Ruskinji

TENISERKA SRPSKOG POREKLA OŠTRA PREMA MAŠI: Šarapova je varalica, nikada se nikome nije dopadala

Tenis -
Ruska teniserka Marija Šarapova nalazi se na sve jačem udaru kolega i koleginica posle saznanja da je pala na doping testu.

Novak Đoković je podržao Šarapovu, ali i ocenio da mora da snosi posledice. Mnogo oštriji od prvog reketa sveta bili su Endi Marej i naročito Rafael Nadal, kome je Ruskinja kasnije odgovorila...

A sada su po Maši "udarile" i koleginice.

Oglasila se Francuskinja srpskog porekla Kristina Mladenović. Ona je žestoko oplela po Šapapovoj u izjavi za "Parizijen".

"Svi igrači se slažu da je ona varalica! Ne zaslužuje trofeje koje je osvojila do sada. To je strašno, ali je dobro što je konačno izbačena", oštra je bila Kristina Mladenović.

"Pa, ja kada uzmem aspirin, deset puta razmislim o onome što radim. A ona je taj lek uzimala deset godina! To je ozbiljna droga. Ja ne bih mogla da izdržim da budem najbolja, a da se igram sa pravilima. Nema opravdanja za ono što je uradila".

Francuska teniserka je imala šta da kaže i na račun Šarapove kao osobe.

"Mnogima se ne dopada, nije ni fina ni ljubazna. Ljudi je cene zbog karijere, ali se nikada nije lepo ponašala", zaključila je Kristina Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track