Conga izbacio Troickog iz Rima
Foto: REUTERS

maasters

Conga izbacio Troickog iz Rima

Tenis -
Troicki je novim porazom potvrdio očajnu formu ove sezone. Trudio se koliko je mogao, ali tek povremenim bljescima bio je bez šansi da pruži ozbiljan otpor favorizovanom rivalu.

RIM - Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u osminu finala masters turnira u Rimu pošto je večeras u drugom kolu poražen od Francuza Žoa-Vilfreda Conge sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:2.

Bio je to peti međusobni duel između 29. i petog tenisera sa ATP liste i druga pobeda Conge. Francuz je dominirao tokom celog meča i njegov uspeh nije dolazio u pitanje.Troicki je novim porazom potvrdio očajnu formu ove sezone. Trudio se koliko je mogao, ali tek povremenim bljescima bio je bez šansi da pruži ozbiljan otpor favorizovanom rivalu.

Koristeći brojne neiznuđene greške, slab servis i odsustvo koncentracije srpskog tenisera, Conga je bez problema rutinski obavio posao nakon 71 minut igre iskoristivši prvu meč loptu.Francuz se u osmini finala sastaje sa pobednikom duela između Rusa Mihaila Južnjog i Argentinca Huana Martina Del Potra.

Masters u Rimu igra se za ukupan nagradni fond od 2,95 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track