Krkić: Nole, druže moj

A od Bojana – dres

Krkić: Nole, druže moj

Tenis -
Novak Đoković, veliki ljubitelj fudbala, od igrača Rome dobio na poklon crveni dres sa posvetom

Prijatelji!Poznato je da je Novak Đoković pasionirani ljubitelj fudbala, pa ga je poklon od Bojana Krkića - dres Rome - baš obradovao. Noletu je dres doneo Bojanov otac, jerje Krkić junior morao ranije da napusti Rim. Ipak, bivši fudbaler Barse na majici je napisao „Za mog druga Đokovića“.

- Pre neki dan smo se videli i Bojanov otac mi je uručio dres. Veliko mi je zadovoljstvo, jer smo mi drugari, i vidite kako mi je lepu posvetu napisao. Nisam navijač Rome, ali drago mi je što sam dobio ovakav poklon. Moj omiljeni klub je Milan, ali i ovo je super gest - rekao je Đoković.

Na naš komentar da dres neće moći da obuče zbog veličine, on je uz osmeh kratko odgovorio:

- Bojan je nizak, ali to nije toliko važno.

Slomio reket i Huana Monaka

Novak se plasirao u četvrtfinale mastersa u Rimu pobedom nad Huanom Monakom sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:3). Zbog lošeg starta Nole je krajem prvog seta, razočaran svojom igrom, polomio reket.

- Znam da to nije najbolji primer ponašanja, ali uvek sam na terenu pokazivao svoje emocije. Možda mi je to malo i pomoglo. Verovatno i dalje skupljaju delove na terenu. Srećan sam što sam pobedio - kazao je Nole, a rival u narednoj rundi biće mu Žo Vilfred Conga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track