(FOTO) ŠVAJNIJU NIJE MOGLA DA ODOLI: Ovo su bili svi Anini prolazni frajeri
Foto: Profimedia

Burno pre Švajnija

(FOTO) ŠVAJNIJU NIJE MOGLA DA ODOLI: Ovo su bili svi Anini prolazni frajeri

Tenis -

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sklopili su građanski brak u opštini u centru Venecije.

Prema saznanjima Kurira, teniserka je ispoštovala jedan od srpskih običaja - na venčanju je zgazila mladoženju. Prema narodnom verovanju, to znači da će ona biti glavna u kući.

Ana, koja je jedna od najlepših teniserki na svetu, pre nego što je upoznala Bastijana imala je veoma buran ljubavni život.

Dok je Bastijan bio sedam godina u ljubavi sa nemačkom manekenkom Sarom Brandner, Ana je imala nekoliko veza i to sve sa veoma poznatim muškarcima.

Sara Brandner i Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia
Sara Brandner i Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia

Fernando VerdaskoS Verdaskom je bila od septembra 2008. godine do januara 2009. Nakon raskida, Verdasko je u nekoliko navrata priznao da i dalje pati za našom teniserkom, dok je Ana rekla da želi da se posveti sportu.

Foto AP
Foto AP

Adam Skot

Ova veza je trajala godinu i po dana. Prvi put Adam i Ana su bili u vezi od jula 2009. godine, nakon Vimbldona. Raskinuli su godinu dana kasnije. Romansu su obnovili u novembru 2011. i trajala je do aprila 2012.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Mark StilitanoU januaru 2013. uslikana je kako razmenjuje nežnosti s Markom Stilitanom, mladim preduzetnikom, teniserom i drugom Novaka Đokovića. Marka je u februaru upoznala s porodicom u Beogradu, međutim, on nije bio onaj pravi, te su raskinuli u junu iste godine.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ivan PaunovićU oktobru 2013. godine Ana je bila u vezi s košarkašem Ivanom Paunićem, ali je veza kratko trajala.

Početkom leta 2014, lepu Beograđanku su dovodili u vezu s fudbalerom Nikolom Sarićem, nekadašnjim igračem Liverpula, koji je prošao sve omladinske selekcije engleskog kluba, a igrao je i u Hajduku iz Splita. Jednom je odbio poziv Partizana.

A onda je upoznala Bastijana Švajnštajgera i shvatila da je on pravi čovek za nju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

SRPKINJA ZA BASTIJANA BILA FATALNA Zbog Ane je prekinuo sedmogodišnju vezu i potrošio milion €

KURIR TV EKSKLUZIVNO UPRAVO VENČANI Pogledajte prvi Ana i Švajni izlaze iz opštine

(KURIR TV) ŠVAJNI, BIĆEŠ PAPUČAR: Ana nagazila mladoženju na venčanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track