(VIDEO) ĐOKOVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Nećete verovati s kim je trenirao
Foto: Reuters

Pripreme za nastavak sezone

(VIDEO) ĐOKOVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Nećete verovati s kim je trenirao

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se na teren posle kraćeg odmora koji je imao nakon ispadanja u 3. kolu Vimbldona od Sema Kverija.

Svetski reket broj jedan počeo je sa treninzima na tvrdoj podlozi, na kojoj će igrati na turniru u Torontu, a takođe i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Kako je poručio u video prilogu koji je podelio sa navijačima putem društvenih mreža, nije mu teško da nađe sparing partnera. Ovog puta je to bio dečakom koji je posmatrao njegov trening.

"Kad mi je potreban sparing partner, lako se snađem. Brat, kum, devojčice i dečaci koji posmatraju trening... Baš sam srećan, jer za tenis je potrebno samo dvoje", napisao je Novak Đoković.

Rodžers kup u Torontu iz serije Masters turnira igra se od 25. do 31. jula. Novak je trostruki šampion, a u prošlogodišnjem finalu poražen je od Endija Mareja sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:3), pa će braniti 600 ATP poena.

Nakon Kanade sledi put u Rio, gde će od 6. avgusta pokušati da osvoji drugu medalju na Olimpijskim igrama. Đoković je 2008. godine osvojio bronzanu medalju na Igrama u Pekingu, da bi četiri godine kasnije u Londonu izgubio u borbi za treće mesto od Huana Martina del Potra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track