Novak: Nadal je moj favorit!
Foto: REUTERS

U susret gren slemu

Novak: Nadal je moj favorit!

Tenis -
Imam utisak da sam na vrhuncu karijere i verujem da mogu da ostvarim dobar rezultat ovde. Ipak, za mene je favorit Nadal, a bio je to i prošle godine. On je uvek favorit kada se igra na šljaci što je potvrdio i na turniru u Rimu, rekao je Đoković

PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da očekuje dobar nastup na Rolan Garosu, ali da je Španac Rafael Nadal glavni favorit za osvajanje titule.

"Imam utisak da sam na vrhuncu karijere i verujem da mogu da ostvarim dobar rezultat ovde. Ipak, za mene je favorit Nadal, a bio je to i prošle godine. On je uvek favorit kada se igra na šljaci što je potvrdio i na turniru u Rimu", rekao je Đoković.

On će u prvom kolu igrati protiv Italijana Potita Staraćea, a zatim ga čeka Australijanac Lejton Hjuit ili Slovenac Blaž Kavčic.

"U Rimu sam igrao dobro, ali Nadal je bio bolji. Nema sumnje da će i sada biti na vrhunskom nivou, posebno u završnici turnira. Voleo bih da kompletiram titule na Gren slem turnirima, ali ne želim da sebe stavljam pod dodatni pritisak", dodao je Đoković.

Rolan Garos počinje u nedelju i igra se do 10. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track