BEKER ŠPIJUNIRA ĐOKOVIĆA: Evo kako Nemac dolazi do informacija o Noletu
Foto: Fonet AP

Boris se interesuje za Novaka

BEKER ŠPIJUNIRA ĐOKOVIĆA: Evo kako Nemac dolazi do informacija o Noletu

Tenis -

Iako je raskinio saradnju sa Novakom Đokovićem, Boris Beker se itekako interesuje za karijeru srpskog tenisera.

Od dobro obaveštenog izvora, Beker je čuo kako Đoković sve intezivnije trenira, što ge je poprilično obradovalo.

Bez obzira što više nisu u istm timu, ljudi iz Noletovog tabora bez ustezanja odgovaraju na sva pitanja koja slavni Nemac postavi u vezi Đokovića.

"Ne postoji ni jedan razlog zašto Novak ne bi mogao da povrati intenzitet. Igrao je dobro na završnom Mastersu. Meč u kome je pobedio Nišikorija je jedan od najboljih koje je odigrao. Meč sa Marejem, jedan meč je napravio razliku na listi. Nije Novak zaboravio kako da igra velike mečeve. Sudeći po onome što sm čuo iz njegovog kampa, pojačao je treninge i mislim da nije daleko od svoje najbolje igre", kazao je Beker. Slavni teniser veruje da bi Đoković mogao da nadmaši i Rodžera Federera po broju Gren slem titula.

"Način na koji je Novak igrao prethodne tri godine je pokazatelj da bi on mogao da bude igrač koji će nadmašiti Rodžera, ako ostane zdrav, motivisan i 'gladan'. Rafa nije osvojio Gren Slem već dve godine, ali to je zbog toga što je imao probleme sa povredama, ali ni on nije neko koga treba otpisati. Rolan Garos je još uvek njegova najbolja šansa da slavi na velikom turniru. Ako pametno napravi raspored, ko zna. Ali od njih dvojice, Novak ima bolju šansu", objasnio je slavni Nemac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track