IDEMOOO: Srbija zrela za novu salataru

Opet nas se svi plaše

IDEMOOO: Srbija zrela za novu salataru

Tenis -

Bravo, Srbi, oglasio se Janko Tipsarević iz Ekvadora, žaleći što nije bio s drugovima u Nišu. Pobedom nad Rusijom naši momci pokazali da mogu da ponove uspeh iz 2010.

Bravo, Srbi, oglasio se Janko Tipsarević iz Ekvadora, žaleći što minulog vikenda nije bio sa Zikijem, Noletom, Viktorom i Dušanom u Nišu.Dejvis kup reprezentacija Srbije izborila je plasman u četvrtfinale, a Tipsa je mečeve s Rusima propustio u dogovoru sa selektorom zbog vajld karte koju je dobio za turnire u Južnoj Americi.Junaci iz Niša pokazali su da su zreli za novo osvajanje „salatare“, tim pre što će u nastavku takmičenja biti jači upravo za Janka. Ovo mišljenje dele mnogi koji su prethodna tri dana bili u Čairu, bez obzira na vidno lošiju formu Novaka Đokovića i nestabilnost u igri Viktora Troickog.Uz naše tenisere bio je i bivši selektor Bogdan Obradović, koji se složio da Srbija zaslužuje još jedan trofej u Dejvis kupu.

U razgovoru za Kurir Boća je priznao da mu je čudno to što prvi put posle deset godina nije sedeo na klupi reprezentacije.- To sam normalno prihvatio. Nije mi ništa bilo čudno, to je bio moj posao. Meni je drago da sam s ovim momcima proveo prelepe godine i to je najvažnije. I dalje ću nastaviti da radim za dobrobit srpskog tenisa. Našim teniserima želim da ponovo osvoje „salataru“ i siguran sam da su oni sposobni za to - izjavio je Obradović.

Bogdan ObradovićNOLE, NEMOJ DA SE LJUTIŠ!Bivši selektor Bogdan Obradović zahvalio je Teniskom savezu Srbije što mu je uručio Hilandarsku povelju Svetog Nemanje i rekao da se šalio kad je izjavio da će sa zadovoljstvom probati roštilj u Nišu, aludirajući na Noleta, koji ne želi da menja režim ishrane.- Stvarno sam se šalio i tom izjavom nisam hteo da povredim Novaka. Iskreno se nadam da je i Đoković to na takav način shvatio. Posle toga se nismo videli, ali znajući njega, mislim da je i on tako razumeo. Mi smo dugogodišnji prijatelji i nikakve zle namere nisam imao - rekao je Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track