(VIDEO) OBOŽAVA SEKS PRE VELIKIH MEČEVA: Naredni Đokovićev rival je poznat po velikim ispadima
Foto: AP

Bezobrazni Australijanac

(VIDEO) OBOŽAVA SEKS PRE VELIKIH MEČEVA: Naredni Đokovićev rival je poznat po velikim ispadima

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković igraće u četvrtfinalu turnira u Akapulku protiv Australijanca Nika Kirjosa.

Prvi i šesti nosilac na turniru igraju prvi put međusobno, a meč je zakazan za 5 časova u noći između četvrtka i petka po našem vremenu.

Australijski teniser je više poznat po svojim ispadima, nego po rezultatima.

Kirjos je i uoči duela protiv Đokovića napravio skandal u Akapulku. Tokom meča protiv Dudija Sele u nekoliko navrata je vređao publiku, a četvoricu mladića koji su bili bučni je propisno opsovao.

Po završetku meča Kirjos im se obratio putem Tvitera porukom da budu muškarci i da ne cmizdre tražeći izvinjenje.

Dugačak je spisak Kirjosovih ispada. Prošle godine je uoči Vimbldona rekao da više voli košarku od tenisa i da pred svaki veliki meč obožava seks.

"Ne pridržavam se tog pravila. Uopšte se ne pridržavam toga da nemam seks pre mečeva. Možete da letite oko sveta i da radite šta vam se sviđa. Za mene je to igranje tenisa. A ako ste dovoljno dobri oko najboljih igrača je mnogo devojaka... Ja ne sledim pravila", rekao je tada Kirjos i dodao: "Ako su u isto vreme NBA utakmica i neki turnir, 100 odsto ću pre da gledam košarku".

Australijanac grčkog porekla je sebi dozvolio luksuz da telefonira usred meča na Australijan openu, ali i da žestoko izvređa Stana Vavrinku tokom duela.

"Tanasi Kokinakis (australijski teniser) je imao seks sa tvojom devojkom" (Hrvatica Dona Vekić)".

Tokom meča sa Nadalom dobio je opomenu pošto je ispucao lopticu na tribinu. Okrenuo se sudiji i besno rekao: "Da je Nadal ovo uradio, ne bi reagovao".

Kirjos, koji je poznat po nedoličnom ponašanju na terenu, u svom stilu je napao sudiju tokom meča sa Špancem Albertom Ramosom u Indijan Velsu.

Mladi Australijanac se prvo drao na nekoga u publici, a onda se obrušio i na arbitra.

"Više neću da igram ako se desi još samo jedna loša stvar. Ovo je sr..e", rekao je između ostalog Kirjos sudiji tokom drugog seta i dodao:

"Posle meča idemo da odgledamo snimak".

Optužio je olimpijsku šampionku u plivanju Don Frejzer da je "neskrivena" rasistkinja jer je poručila njemu i Tomiću da se vrate odakle su im roditelji došli jer "brukaju Australiju bahatim ponašanjem".POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta omiljena seks poza govori o vama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track