Novak Đoković: Uživanje sa sinom u rodnom gradu
Foto: Petar Đorđević Story

Srećan čovek

Novak Đoković: Uživanje sa sinom u rodnom gradu

Tenis -

Povodom nastupa za Dejvis kup reprezentaciju u Beogradu, najbolji srpski teniser Novak Đoković sa sobom je poveo i naslednika Stefana s kojim je provodio slobodno vreme u prestonici, dok je supruga Jelena ostala je u Monte Karlu gde se sprema za dolazak na svet novog člana porodice.

Možda najbolji srpski teniser u novoj sezoni ne niže profesionalne uspehe kao što je njegova publika navikla, ali jedna stvar trebalo bi da svima bude jasna – Nole i dalje pobeđuje.

Omiljeni domaći sportista, ali i miljenik navijača širom planete, u avgustu će po drugi put postati otac. Da ne bude bilo kakve zabune, to će ovu godinu učiniti jednom od najboljih u njegovom životu.

Novak Đoković (29) zaista je srećan čovek, a jedna povreda ramena, koja ga muči poslednjih meseci, svakako ne može previše uticati na razmere tog zadovoljstva. U slučaju velike radosti kakva očekuje našeg sportskog asa, četvrtfinale ili polufinale nekog turnira ne prave bitnu razliku u životu oca jednog, a uskoro i drugog deteta. Novak je porodičan čovek posvećen najmilijima i makar oni tradicionalni poštovaoci njegovog lika i dela ne bi to trebalo da mu zamere, jer porodica je stub srpske kulture.

Kompletan tekst pročitajte u novom broju magazina Story koji se nalazi u prodaji od 7. aprila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track