Poraz Zimonjića i Tipsarevića u polufinalu

Kvins turnir

Poraz Zimonjića i Tipsarevića u polufinalu

Tenis -
Srpski teniseri nisu uspeli da se plasiraju u finale Kvins turnira u Londonu, pošto su u polufinalu izgubili od braće Boba i Majka Brajana iz SAD rezultatom 7:6 (7:2), 6:7 (5:7), 10:3

LONDON - Srpski teniseri Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević nisu uspeli da se plasiraju u finale Kvins turnira u Londonu, pošto su u polufinalu izgubili od braće Boba i Majka Brajana iz Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 7:6 (7:2), 6:7 (5:7), 10:3.

U veoma zanimljivom meču, koji je trajao nešto duže od sat i po, reprezentativci Srbije su bili nadomak plasmana u finale, ali u meč taj brejku nisu imali dovoljno snage i koncentracije.

Prethodno su Zimonjić i Tipsarević u taj brejku drugog seta napravili podvig, jer su posle vođstva braće Brajan od 5:1 uspeli da osvoje šest poena zaredom i izjednače na 1:1.

U meč taj brejku srpski teniseri su očigledno platili cenu zbog igranja dva meča tokom dana. Oni su jutros najpre igrali četvrtfinale, koje je juče bilo odloženo zbog kiše, da bi potom izašli na megdan jednom od najboljih dublova sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track