Novak opet jede travu na Vimldonu

Šampion stigao u London

Novak opet jede travu na Vimldonu

Tenis -
Đoković je travu sa Vimblodona prvi put okusio pošto je, dan po izbijanju na prvo mesto ATP liste u prošlogodišnjem finalu porazio Rafaela Nadala

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, nalazi se u Londonu gde se priprema za nastup na trećem Grend slemu sezone na Vimbldonu. Đoković se putem Fejsbuka obratio navijačima i prezentovao im sliku na kojoj zajedno sa članovima svog tima jede travu sa terena.

"Ćao svima, jesam li vam nedostajao? E pa vi meni jeste, i evo me ponovo sa vama. Vraćam se svojim starim dobrim navikama - malo Vimbldonske trave za užinu :) Imao sam jednu nedelju odmora i poveo sam Jelenu u škotsku (zemlju Endija Mareja), kao iznenađenje za njen rođendan. Bilo nam je jako lepo. Stigao sam juče u London i imao prvi trening na travi. Dobro se osećam. Kako vam prolazi leto do sada?", pitao je Novak na kraju obraćana fanovima.

Podsećamo, Đoković je travu sa Vimblodona prvi put okusio pošto je, dan po izbijanju na prvo mesto ATP liste u prošlogodišnjem finalu porazio Rafaela Nadala 3:1.

http://www.youtube.com/watch?v=0q0lkQ_7-5c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track