NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO Da li je on novi trener Đokovića: Iznenađenje u Noletovom boksu u Madridu
Foto: Fonet/AP

Novo lice

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO Da li je on novi trener Đokovića: Iznenađenje u Noletovom boksu u Madridu

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je počeo odbranu Mastersa u Madridu bez dosadašnjeg stručnog štaba, ali sa neočekivanom osobom u svom boksu.

Novak je pred početak turnira u Madridu otpustio čitav stručni štab koji su činili Marjan Vajda, Miljan Amanović i Gebhard Fil-Grič.

Njih nema u Novakovoj loži, a tamo su očekivano tokom meča bili Marko Đoković, koji je u odsustvu prvog Novakovog trenera privremeno preuzeo tu ulogu i kontroverzni guru Pepe Imaz.

Bilo je i najavljeno da da će se samo njih dvojica našli u loži, ali su mnogi iznenađeni da tu vide i Patrika Muratoglua, jednog od najboljih teniskih trenera na svetu, koji je inače i trener Serene Vilijams, najbolje teniserke na svetu.

Da li se sprema neki vid saradnje, ili je Muratoglu tu samo kao prijatelj Novaka, pošto njegova akademija sarađuje sa Novakovim restoranom u Monte Karlu, ostaje za sada da se nagađa.

Svakako će i Muratoglu imati određenu pauzu kada je trenerski posao u pitanju, jer se Serena Vilijams trenutno povukla iz tenisa nakon što je ostala u drugom stanju.

Serena Vilijams, Patrik Muratoglu, Foto: Reuters
Serena Vilijams, Patrik Muratoglu, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta je zajedničko Aliju i Džošui

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track