VILANDER UPOZORAVA TENISERE: Pazite se! Đoković opet ima onaj sjaj u očima
EPA/ JUAN CARLOS HIDALGO, Foto: EPA/ JUAN CARLOS HIDALGO

ŠVEĐANIN KOMENTARIŠE NOLETOVU IGRU

VILANDER UPOZORAVA TENISERE: Pazite se! Đoković opet ima onaj sjaj u očima

Tenis -

Nekada prvi reket sveta, a danas stručni analitičar na Eurosportu Mats Vilander prokomentarisao je igru Novaka Đokovića u meču protiv Žoaoa Souze, ali i upozorio na interesantne činjenice.

"Mislio sam da će meč protiv Žoaoa Souze za Novaka biti nezgodan, jer zapravo još uvek ne znamo kako stoje stvari sa njegovim igranjem. Odigrao je dobro u prvoj rundi, iako je Souza takmičar koji ima dobre napade i pokrete, ipak ga je Đoković potpuno uništio. Souza je opasan protivnik kada njegovi suparnici ne igraju dovoljno dobro i nisu fokusirani. Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima. Srećan je jer opet igra tenis, njegovi udarci su veoma dobri. Zato, pazite se Novaka Đokovića", poručio je sedmostruki gren slem šampion.

Mats Vilander je izanalizirao i narednog protivnika srpskog asa, nezgodnog Argentinca Dijega Švarcmana.

"Dijego Švarcman će biti sledeći test za Đokovića. On je odličan na šljaci sa veoma dobrim stavom. Ne pravi previše grešaka. Nema toliko dobar servis, ali je agresivan i veoma brz igrač. Dakle, Novak će morati da se potrudi, nije dovoljno samo da osvoji prvi set i da se nada pobedi. Biće teško", smatra Šveđanin.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta smo naučili iz Nikolićevog odlaska?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track