JELENA SLAVI ROĐENDAN: Ona je najveća podrška Novaku, a evo ko je osim muža uvek pored nje
Foto: Profimedia

Stižu čestitke sa svih strana

JELENA SLAVI ROĐENDAN: Ona je najveća podrška Novaku, a evo ko je osim muža uvek pored nje

Tenis -

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, danas slavi 31. rođendan, a najlepši trenutak provešće sa porodicom.

Uz roditelje Veru i Miomira, koji su joj uz Novaka najveća podrška, Jelena koja će uskoro roditi drugo dete će ovaj dan provesti sa porodicom i prijateljima.

foto: Marina Lopičić

#NDF @novakfoundation in support of the AMREF gala fundraising event in Monaco tonight. I'll tell you more about it later ;)

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena Đoković, rođena Ristić, je supruga najboljeg srpskog i svetskog tenisera, Novaka Đokovića. Rođena je 17. juna 1986. godine u Beogradu.

Živela je u Kosovskoj ulici, ali je najveći deo detinjstva provela u Ljigu kod bake i deke koji su preko radija naručivali pesme kako bi proslavili svaku njenu peticu.

Završila je osnovnu školu „Drinka Pavlović“ i Sportsku gimnaziju u kojoj je, preko zajedničkih prijatelja, 2005. godine upoznala Novaka. Ljubav im se desila na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Spojila ih je i ljubav prema sportu jer je Jelena prvo trenirala tenis, a zatim atletiku.

Vredno je učila jer joj je želja bila da dobije stipendiju i da studira u inostranstvu. Da bi pomogla roditeljima, radila je u kladionici i kao promoterka. Jelena je upisala prestižnu Poslovnu administraciju na univerzitetu Bokoni u Milanu na kojem je diplomirala sa najvišim ocenama.

Preselila se u Monte Karlo gde je sa Novakom započela zajednički život, a ubrzo se i zaposlila u naftnoj kompaniji „Tamoli“ u odseku za ljudske resurse. Nastavila je da ulaže u obrazoranje pa je završila masters i uradila doktorat iz oblasti menadžmenta.

????❤️????????????????☁️

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Postala je direktor Fondacije Novak Đoković koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji. Uspešno je organizovala nekoliko humanitarnih akcija kojima su se odazvali uticajni ljudi i velike zvezde poput Naomi Kembel, Kejt Hadson, Sara Ferguson, Boris Beker, Ričard Brenson, Džerard Batler...

Nakon 8 godina stabilne veze, Novak je verio Jelenu u septembru 2013. godine na veoma originalan način. Helikopterom ju je odveo u Provansu i pitao da se uda za njega. Venčali su se u julu 2014. godine na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu.

Dvadesetprvog oktobra 2014. godine Jelena se porodila i na svet donela dečaka koga će nazvati Stefan. Porodio ju je najbolji tim lekara u klinici u kojoj se porodila i princeza Šarlin od Monaka. Sin Stefan je novi član porodice koju, osim Jelene i Novaka, čine i psi Pjer i Tesla.

????????????????????????

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Awww, box full of cuteness and love ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Profimedia, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novak i Jelena Đoković na koncertu Kikija Lesendrića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track