DVE, TRI REČI O AGASIJU Đoković: Nemamo ništa potpisano, nastavićemo kako smo krenuli
Foto: AP

NOLE O NOVOM TRENERU

DVE, TRI REČI O AGASIJU Đoković: Nemamo ništa potpisano, nastavićemo kako smo krenuli

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otvorio je dušu britanskim medijima i progovorio o saradnji sa trenerom Adre Agasijem.

Na samom početku razgovora Novak je rekao da je od starta svestan u šta se upusto.

"Andre ima mnogo obaveza u životu. Ima veliku porodicu, živi na Zapadnoj obali Amerike. Posvećen je svojoj fondaciji i privatnom biznisu. Već dugo vremena se bavi mnogim, mnogim stvarima. Cenim što je našao vremena da radi i bude sa mnom", rekao je Đoković i potrvrdio da će slavni Amerikanac biti sa njim tokom čitavog toka Vimbldona.

"Biće tu pre nego što počne Vimbldon i ostaće dokle god sam ja na turniru, što je sjajna vest. Osam-devet dana koje smo proveli zajedno na Rolan Garosu su mi mnogo značili, imao sam šta da naučim od njega. Delili smo iskustva i van terena, situacije kroz koje je on već prošao, a koje se meni dešavaju", rekao je Đoković i istakao da je povratak Agasija u 'beli sport' sjajna vest za sve.

"To što je tu nije sjajno samo za mene, već i za tenis. Vidim koliko mu je stalo do ovog sporta, koliko zna. Veoma je zanimljivo čuti njegovu perspektivu, način na koji analizira igru, šta vidi kada je reč o napretku i povratku na potrebni nivo. Pokušaću da sa Andreom provedem što je više moguće kvalitetnog vremena. Nemamo ništa potpisano, nastavićemo kako smo krenuli i on će biti uz mene koliko oseća da treba. Prihvatio sam to i veoma sam zahvalan", zaključio je Đoković.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track