(VIDEO) ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA: Kakav roštilj, organska hrana mi daje snagu!
Foto: Reuters

Srpski teniser vodi kuvaricu sa sobom

(VIDEO) ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA: Kakav roštilj, organska hrana mi daje snagu!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će njegov stručni štab biti kompletan do starta Vimbldona, ali je i pričao o organskoj hrani.

Đoković je izborio plasman u polufinale turnira u Istbornu, pošto je u dva seta bio bolji od Donalda Janga.

"Mislim da sam odigrao sjajan prvi set, imao sam prilike za brejk i u drugom, čime bi i prelomio susret, ali nisam uspeo da ih iskoristim. On je posle toga zaigrao dosta bolje i agresivnije, imao servis i loptu za set, slična situacija bila je i u taj-brejku... Mogao je vrlo lako i on da slavi, ali mi je drago da sam ja na kraju osvojio drugi set", rekao je Đoković.

Najbolji srpski teniser je rekao da mu organska hrana iz lokalnog restorana daje potrebnu dozu snage svakog dana, ali je dodao da je uz njega kuvarica.

"Neće biti roštilja... U pitanju je zaista divna žena i sjajna kuvarica, koja ima restoran ovde u gradu, i sprema izvrsna orgranska jela – jela koja mi daju potrebnu dozu snage svakog dana", naveo je srpski teniser.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je bio bolji od Amerikanca Stivan Džonsona 6:3, 2:6, 6:2. Rus je 52. teniser sveta, a jednom je igrao protiv Đokovića i to na duelu Dejvis kupa između Srbije i Rusije u Nišu. Medvedev je zbog povrede predao meč u četvrtom setu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track