SRBIN HIT NA VIMBLDONU Tipsarević: Ostaje mi još samo da se porodim
Foto: Fonet

Urnebesan odgovor Janka

SRBIN HIT NA VIMBLDONU Tipsarević: Ostaje mi još samo da se porodim

Tenis -

Srpski teniser Janko Tipsarević je morao da preda meč prvog kola zbog povrede zadnje lože koju je osetio pre par dana.

On je na terenu proveo samo 16 minuta u prvom kolu Vimbldona, kada je bio prinuđen da preda meč Amerikancu Džeredu Donaldsonu u prvom setu pri rezultatu 5:0 za Amerikanca.

'Pre tri dana na trening meču sam potrčao i osetio neverovatan bol u desnoj nozi i bio sam 110 posto siguran da sam pokidao mišić zadnje lože, ali sam u tom trenutku mogao da hodam. Otišao sam kod lekara i samo sam čekao dijagnozu', izjavio je Tipsarević novinarima.

'Doktor je rekao 'Tvoja loža je potpuno u redu, ovde nema ničega'. Sledećeg dana sam se probudio u mnogo manjim bolovima i još uvek sam nameravao da igram. Odlazim kod lekara, sve u redu. Kažem mu, možete li molim vas da proverite tetive, kuk, sve stvari okolo, 'ne, sve deluje u redu' rekao mi je.'

'U međuvremenu sam primio epiduralnu injekciju u leđa jer su sumnjali da ima veze sa nervom u donjem delu leđa. Samo još da se porodim. Evo čekamo bebu svakog trenutka. I posle svega toga, pitam da provere nerv, da nije nešto u redu sa njim i rekli su da nervu ništa ne fali', rekao je Janko.

Iako je na medicinskom pregledu sve delovalo uredu, problem je i dalje postojao i uzrokovao povlačenje srpskog tenisera sa turnira.

'Jutros se zagrevam, nisam imao problema sa servisom, ali sam se kretao sporije levo-desno i mogao sam da biram ili da se povučem pre meča ili da popijem dva leka, namažem kremu i nadam se da će postati bolje dok igram. Ali, očigledno nije. U drugom ili trećem gemu koji smo igrali veoma brza razmena i osetio sam vrlo oštar bol misleći, ok sad će da pukne. Tako da, to je istorija moje povrede', izjavio je Janko za Sport klub.

Na Vimbldonu se u prvom kolu povuklo čak 8 igrača, Nik Kirjos, Denis Istomin, Viktor Troicki , Martin kližan, Janko Tipsarević, Aleksandar Dolgopolov, Felisijano Lopez i Anastasija Potapova.

Još jedna zanimljiva situacija se desila juče, Mendi Minela je završila svoj meč prvog kola, a onda šokirala svet priznavši da je igrala u drugom stanju samo zbog nagrade koja se dodeljuje igračima.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track