AGASI ISPRAŠIO MEKINROA ZBOG SRAMNE IZJAVE O ĐOKOVIĆU: Evo šta mu je sve u lice rekao!
Foto: Fonet

Zaštito novaka

AGASI ISPRAŠIO MEKINROA ZBOG SRAMNE IZJAVE O ĐOKOVIĆU: Evo šta mu je sve u lice rekao!

Tenis -

Trener Novaka Đokovića Andre Agasi raspravio je sa svojim zemljakom Džonom Mekinroom, koji je na neprimeren način govorio o najboljem srpskkom teniseru, koji trenutno igra na Vimbldonu.

Mekinro je uporedio Đokovićev pad u igri sa situacijom u kojoj je bio golfer Tajger Vuds – istakavši da bi problem sa suprugom mogao da bude razlog za pad u karijeri tenisera.

– Bili biste vrlo iznenađeni kad biste videli šta može da potrese šampione, a šta ne – počeo je svoj odgovor Đokovićev trener i pojasnio:

– To nije predvidljiva stvar. Tip osobe kao što sam ja bi to prihvatio teže, bio bi veći izazov za mene. Ali ne mislim da je veći izazov za Novaka. Mislim da je on zaista dobar čovek koji se dobro oseća u svojoj koži.

Agasi je, i pored toga, odlučio da razgovara sa Mekinroom.

– Novak zna da mu čuvam leđa. Odmah sam otišao do Džona i lično mu rekao da on (Novak) zaslužuje mnogo više. Rekao sam mu kako se ja osećam posle svega toga, i nadam se da ćemo svi iznositi svoja mišljenja najbolje što možemo, i da ćemo da biramo reči.

Na insistiranje novinara da otkrije više sadržaj razgovora sa Mekinroom, Agasi je rekao da je uveren da je cela stvar sada završena tema nakon što je intervenisao.

– Neću vam reći detalje razgovora. Hajde sada to da ostavimo po strani, rešili smo sve – zaključio je Andre Agasi.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track