NOVI BEZOBRAZLUK BRITANACA: Đoković ponovo igra na terenu broj 1!
Foto: AP

Srbin ne može na centralni teren

NOVI BEZOBRAZLUK BRITANACA: Đoković ponovo igra na terenu broj 1!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u ponedeljak protiv Francuza Adrijana Manarina u osmini finala Vimbldona treći meč dana na terenu broj jedan.

Organizatori Vimbldona ponovo su Novakov ponovo stavili na teren broj 1, što su već uradili u 2. kolu protiv Adama Pavlaseka. Francuz je trenutno na 51. mestu ATP liste, a samo jednom u karijeri je igrao protiv Đokovića i to prošle godine u 2. kolu Vimbldona kada je Novak slavio 3:0 u setovima.

Duel Đokovića i Manarina ne bi trebalo da počne pre 18.00 sati. Pre ovog meča na teren će izaći Britanka Džoana Konta i Francuskinja Karolin Garsija, a potom je predviđen duel između Španca Rafaela Nadala i Žila Milera iz Luksemburga. Prvi meč počeće u 14.00 sati.

Na centralnom terenu prvo će igrati Anja Konjuh i Venus Vilijams, a potom slede dueli Endi Marej - Benoa Per, kao i Grigor Dimitrov - Rodžer Federer.

Na terenu broj dva igraće Anđelik Kerber - Garbinje Muguruza, Viktorija Azarenka - Simona Halep, kao i Miloš Raonić - Aleksandar Zverev.

Na terenu broj tri sastaće se Agnješka Radvaksa - Svetlana Kuznjevoca, Koko Vandevege - Karolina Voznijacki i Dominik Tim - Tomaš Berdih.

Jelena Ostapenko i Elina Svitolina igraće na terenu 12, kao i Roberto Bautista Agut - Marin Čilić. Za teren broj 18 predviđeni su mečevi Magdalena Ribarikova - Petra Martić, kao i Sem Kveri - Kevin Anderson.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track