POVERENJE JE SVE Agasi: Moram da vratim Novaku ubilački instinkt
Foto: Fonet

i dalje uče jedan o drugome

POVERENJE JE SVE Agasi: Moram da vratim Novaku ubilački instinkt

Tenis -

Trener Novaka Đokovića, Andre agasi izjavio je da je najvažnije za njihov odnos da veruju jedan drugome jer još uči o Novaku i da je glavni cilj naterati igrača da ne razmišlja o stvarima na koje ne može da utiče.

Agasi je rekao da je Novak sjajna osoba, da uživa u njegovom društvu, izuzetno ga poštujem i mislim da smo počeli da verujemo jedno drugom.

Agasi je pre nekoliko dana proslavio mali jubilej, pre 25 godina je osvojio titulu na Vimbldonu, a Amerikanac je fokusiran da vrati Đokovića na mesto broj 1.

"Za sada učimo jedan o drugome. Moj posao je da znam sve o njemu i na to se trenutno fokusiram. Treba pronaći šta ta je to što će iz njega izvući maksimum i problem je rešen. Ipak to zahteva poverenje koje ću mu usaditi da na terenu ne bude oklevanja", rekao je Agasi.

Agasiju je ovo prvi trenerski posao i smatra da Novak mora da se fokusira na sportske stvari i na stvari koje može da kontroliše.

"Za sada sam zadovoljan Novakom kada su želja, borba i egzekucija u pitanju. Ne treba se osvrtati na stvari na koje ne može da utiče kao što su uslovi na terenu ili pogrešne odluke sudije i tome slično."

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko je Andrea Agasi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track