(VIDEO) MEKINRO BESAN NA ORGANIZATORE VIMBLDONA: Dva sata ste vrteli u krug Đokovića! Novak je trostruki šampion!
Foto: Printskrin

Legendarni amerikanac se baš iznervirao

(VIDEO) MEKINRO BESAN NA ORGANIZATORE VIMBLDONA: Dva sata ste vrteli u krug Đokovića! Novak je trostruki šampion!

Tenis -

Legendarni teniser Džon Mekinro oštro je kritikovao organizatore Vimbldona zbog odlaganja meča osmine finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Adrijana Manarina.

Meč između Đokovića i Manarina bio je planiran za ponedeljak na treći meč dana na terenu broj 1. Pošto se odužio meč između Žila Milera i Rafaela Nadala postalo je svima očigledno osim organizatorima Vimbldona da Đoković i Manarino neće započeti svoj duel. Ovo odugovlačenje izazvalo je nervozu kod igrača i navijača, a organizatori nisu hteli da Srbin i Francuz igraju na Centralnom terenu koji je bio slobodan.

Ovo je izazvalo oštru reakciju teniskih stručnjaka, a oglasio se i Mekinro.

"Dva sata pre otkazivanja meča, kada je duel Nadala i Milera ušao u peti set bilo je jasno da Đoković i Manarino neće izaći na teren broj jedan. Imali su jedinstvenu priliku da na Centralni teren prebace Đokovića, koji je trostruki šampion Vimbldona. Navijači bi bili oduševljeni. Ne možete da kažete da ljudi na terenu broj 1 nisu dobili dovoljno za novac koji su dali za ulaznice. Odugovlačili su, nastavili su da menjaju odluke, javljali su da će se igrati pa onda da neće i tako u krug", zapitao se Mekinro.

Organizatori su potom obrazložili zašto Đoković i Manarino nisu igrali na Centralnom terenu u ponedeljak, ali će zato igrati u utorak od 13.00 sati.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: 2cm kobnih za Španovićevu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track