BRITANSKI MEDIJI SE OKOMILI NA NOVAKA: Samo u jednom tekstu spojili Novaka s nekoliko žena
Foto: Reuters

SABOTIRAJU GA OD POČETKA

BRITANSKI MEDIJI SE OKOMILI NA NOVAKA: Samo u jednom tekstu spojili Novaka s nekoliko žena

Tenis -

Samo nekoliko dana nakon što su ga doveli u vezu s nutricionistkinjom sestara Vilijams, britanski mediji su kontaktirali s Đokovićevom devojkom iz tinejdžerskih dana i doveli ga u vezu s ruskim ekspertom za ishranu, bolivudskom glumicom i jednom srpskom pevačicom.

Od trenutka kada je počeo Vimbldon, donedavno prvi reket sveta i jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta doživljava katastrofalan tretman u Britaniji, piše Glossy (http://glossy.espreso.co.rs).

Posebno upada u oči činjenica da se naširoko piše o njegovom privatnom životu i da se srpski sportista dovodi u vezu s pojedinim ženama - iako baš ništa ne ukazuje da s njima ima išta više prijateljstva. I to u trenutku kada Novakova supruga Jelena nosi njihovo drugo dete!

Samo dva dana nakon što su Dejli mejl i San objavili da se Đoković provodi s Loren von der Pul, ekspertom za zdravu ishranu i bliskom saradnicom Serene i Venus Vilijams, a ova oštro demantovala da je Novak nešto više od njenog dragog prijatelja, pojavio se skandalozan članak na istom ovom portalu.

Novak je najpre u ovom tekstu doveden u vezu s ruskim ekspertom za sirovu hranu Tanjom Maher, a objavljene su i fotografije - na jednoj Novak i Ruskinja poziraju kao što teniser pozira s bilo kojim fanom, a na drugoj prijateljski pružaju ruke jedno ka drugom.

Dejli mejl dalje navodi da je teniser navodno razmenjivao poruke s pevačicom Natašom Bekvalac pre šest godina, da je u martu prošle godine fotografisan u društvu bolivudske glumice Dipike Padukone, a zatim navodi čak i citate Novakove devojke iz tinejdžerskih dana!

Britanski portal je, naime, kontaktirao s Lidijom Popović, poznatijom kao DJ Lejdi Li, koja se s teniserom zabavljala pre nego što je on zavoleo Jelenu Đoković.

"On je bio moja velika ljubav. Bili smo veoma mladi, tek tinejdžeri", istakla je.

Ona je dodala da ne veruje u pisanje medija o Novakovom neverstvu.

"Koliko ja znam, on je srećno oženjen. Uprkos tome što pričaju. On je oženjen, ne treba tako da govore o njemu", rekla je ona i istakla da Novak nikad ne bi bio preljubnik.

Čitaoci ovog portala izrazili su nezadovoljstvo zbog ovakvog pisanja o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Mnogi od njih istakli su da baš nijedna od ovih tvrdnji nije potkrepljena dokazima, već se isključivo sastoji od pretpostavki.

"Mnogo spekulacija, nijedan dokaz", "Slikaš se s nekom ženom, a mediji napišu glupu priču" samo su neki od komentara čitalaca iz celog sveta.

I zato ćemo još glasnije navijati za Novaka na ovom Vimbldonu!

Sa sajta Glossy preporučujemo vam još:

Najdublje emocije: Novak raznežio sve emotivnom porukom Jeleni povodom godišnjice braka

Ovako je tata Viktor proslavio rođenje svoje male princeze: Atmosfera je već stigla do tačke usijanja - a onda je ušao i Novak (FOTO)

Preljube, pobačaji i batine koje je dobio od njene sestre: Džej Zi otkrio sve o tome kako je slomio Bijonsino srce

Džentlmensko ponašanje Novaka Đokovića sve je osvojilo: Jelena može da se opusti kada je njen muž pored nje (FOTO)

Trudna Jelena i Novak zajedno u večernjem provodu: Svi su pričali o izazovnom izdanju atraktivne trudnice (FOTO, VIDEO)

(Kurir.rs/Glossy/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Đule bez Le?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track