US OPEN: Svitolina, Kiz i Tim u drugom kolu Gren Slema u Nujorku
Foto: Reuters

ZAHUKTAVA SE OTVORENO PRVENSTVO SAD

US OPEN: Svitolina, Kiz i Tim u drugom kolu Gren Slema u Nujorku

Tenis -

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedila Čehinju Katarinu Sinijakovu posle tri seta, 6:0, 6:7, 6:3.

Čevrti nosilac Svitolina će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Ruskinje Evgenije Rodine i Kanadjanke Eženi Bušar.

Amerikanka Medison Kiz plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Belgijanku Elis Mertens sa 6:3, 7:6. Ona će igrati protiv bolje iz duela Nemice Tatjane Marije i Amerikanke Ešli Krecer.

Šesti nosilac Austrijanac Dominik Tim plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Australijanca Aleksa De Minora sa 6:4, 6:1, 6:1. Tim će igrati protiv pobednika duela Kipranina Markosa Bagdatisa i domaćeg igrača Tejlora Frica.

Estonka Kaja Kanepi pobedila je u prvom kolu Frančesku Skjavone iz Italije posle tri seta, 0:6, 6:4, 6:2. Njena protivnica u drugom kolu biće Belgijanka Janina Vikmajer, koja je posle dva seta pobedila Ukrajinku Lesiju Curenko.

Rumunska teniserka Monika Nikolesku plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila 14. nosioca Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6:3, 6:2. Ona će igrati protiv pobednice duela sunarodnice Ane Bogdan i Amerikanke Tejlor Taunzend.

U drugo kolo se plasirao i američki teniser Donald Jang pošto je pobedio Nemca Maksimilijana Mertera posle četiri seta, 6:3, 1:6, 6:1, 6:4. On će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča francuskih tenisera Žeremija Šardija i Gaela Monfisa.

kurir.rs / Beta

foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog koga morate da gledate EP u košarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track