HIT FOTO! MLADI I ZALJUBLJENI: Slika Jelene i Novaka Đokovića sa početka njihove veze zapalila društvene mreže!
Foto: Instagram/Jelena Đoković

ZAGRLJENI I NASMEJANI

HIT FOTO! MLADI I ZALJUBLJENI: Slika Jelene i Novaka Đokovića sa početka njihove veze zapalila društvene mreže!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj su on i Jelena na početku njihove veze.

"12 godina zajendo sa mnojom ljubavi. Volim svaki minut sa tobom", stoji u opisu fotofrafije koju je Nole postavio na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu, dok je Jelena ostala u Monaku sa ćerkicom Tarom koju je na svet došla početkom septembra.

Jelena i Novak Ðoković počeli su da se zabavljaju 2005. godine. Prve godine njihove veze prošle su za javnost neprimetno, bez pompeznih naslovnih strana i skandala.

Međutim, kako je naš najbolji teniser napredovao na ATP listi, srazmerno sa tim raslo je interesovanje za njegov emotivni život. Njihova veza sa Jelenom bivala je sve stabilnija, a kada su saznali da će postati roditelji, venčali su se 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu. U oktobru iste godine Jelena je rodila sina Stefana, koji sa roditeljima putuje i bodri oca na turnirima.

Početkom septembra 2017. godine Jelena i Novak postali su roditelji po drugi put kada je na svet došla devojčica kojoj su dali ime Tara.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VOLE LANETA GUTOVIĆA: Novak i Jelena Đoković dolaze u Dom sindikata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track