(VIDEO) FILIPOV TRENER IZVEO STRIPTIZ: Pogledajte reakciju Petra Popovića posle najvećeg Krajinovićevog uspeha!
Foto: Printskrin

neviđeno

(VIDEO) FILIPOV TRENER IZVEO STRIPTIZ: Pogledajte reakciju Petra Popovića posle najvećeg Krajinovićevog uspeha!

Tenis -

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale Mastersa u Parizu, a njegov trener Petar Popović je posle meča izveo nesvakidašnji performans.

Krajinović je u polufinalu slavio nad Amerikancem Džonom Iznerom 6:4, 6:7, 7:6, a Popović je izveo striptiz skinuvši se do pojasa.

Petar Popović je bivši trener Andre Petković i Iva Karlovića, koji su, dok im je on brinuo o karijerama postizali najbolje rezultate u životu.

Novosađanin je pre samo četiri meseca, počeo saradnju sa Krajinovićem. Srpski teniser, koji je usput uspeo da sanira povrede i uđe u završetak sezone u punoj snazi, i fizičkoj i mentalnoj sada zaista igra vrhunski. Osvojio je dva jaka čelendžera, da bi potom odličan tenis počeo da prikazuje već na Kermljin kupu

Podsetimo, Krajinović se finala Pariza dokopao tako što se pre trijumfa nad Iznerom španski teniser Rafael Nadal povukao sa turnira zbog povrede kolena i tako mu omogućio da pomeri granicu najvećeg uspeha u karijeri. Srbin je prethodno izbacio Juta Sugitu, Sema Kverija i Nikolasa Maua, pa ga očekuje ogroman skok na narednoj ATP listi za više od 20. mesta u odnosu na sadašnju 77. poziciju.

Krajinović će se u finalu sastati sa boljim iz duel između Džeka Soka i Žilijana Benetoa.

Kurir sport, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja