ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU: Novak će igrati na egzibicijama, ali je nastup na Australijan openu i dalje neizvestan
Foto: Fonet

10. januara je na terenu

ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU: Novak će igrati na egzibicijama, ali je nastup na Australijan openu i dalje neizvestan

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan openu, u Kujongu i na "Taj Brek Tens"-u.

Đoković se zbog bolova u laktu, povrede zbog koje je odsustvovao šest meseci, povukao sa egzibicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi i tako odložio za Melburn povratak na teren.

"Novak će otputovati u Australiju gde će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera. Nakon toga će biti doneta i definitivna odluka o nastupu na prvom gren slemu sezone, Australijen openu, gde je Novak šest puta bio šampion", navodi se na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića.

Pored Đokovića na ovogodišnjem "Kujong Klasiku" od 10. do 12. januara igraće David Gofan, Dominik Tim, Marin Čilić, Pablo Karenjo-Busta i drugi.

Istog dana, 10. januara, u večernjim satima nastupiće i na "Taj Brejk Tens"-u koji se igra na terenu "Margaret Kort" u okviru teniskog kompleksa Australijen opena, zajedno sa Rafaelom Nadalom, Stanom Vavrinkom, Nikom Kirjosem i Lejtonom Hjuitom.

Tanjug

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE ZVEZDIN JANUARSKI RASPORED. Da li je to normalno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track