NEMA SPAVANJA! Prvog dana takmičenja u Melburnu na terenu petoro srpskih tenisera
Foto: AP

NOLE TEK DRUGOG DANA

NEMA SPAVANJA! Prvog dana takmičenja u Melburnu na terenu petoro srpskih tenisera

Tenis -

Prvog dana takmičenja na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera.

Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Viktor Troicki će u prvom kolu igrati protiv domaćeg tenisera Aleksa Bolta, koji je dobio vajldkartu za učešće na turniru. Meč je drugi na programu terena broj sedam, na kome takmičenje počinje u 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Aleksandra Krunić će u prvom kolu igrati protiv 32. nosioca Estonke Anet Kontavejt, a meč je drugi na programu terena broj 12.

Dušan Lajović igra protiv Argentinca Dijega Švarcmana, drugi meč na terenu broj 22.

Laslo Djere će takmičenje početi duelom protiv hrvatskog tenisera Ive Karlovića. Meč je treći na terenu broj 20.

Ivana Jorović je uspela da se kroz kvalifikacije probije do glavnog žreba, a protivnica u prvom kolu biće joj četvrti nosilac Ukrajinka Elina Svitolina. Taj meč je četvrti na programu terena broj tri.

U ponedeljak će na teren i prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal, koji igra protiv Viktora Estrelje Burgosa iz Dominikanske Republike.

Prošlogodišnja finalistkinja Amerikanka Venus Vilijams igra protiv Švajcarkinje Belinde Benčić, Dankinja Karolina Voznijacki turnir počinje duelom sa Rumunkom Mihaelom Burzanesku, dok će domaći teniser Nik Kirjos igrati protiv Brazilca Rožerija Dutre da Silve.

kurir.rs / Beta

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVAKO izgleda put Zvezde i Partizana do prvog i četvrtog mesta u ABA ligi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track